mandag 9. februar 2009

Litt av hvert:-)

Her kommer en liten samling som jeg har laget i det siste. Først en QK-eske som oppmuntring til ei venninne som trengte et lite energi-kick. Denne er fargelagt med Promakers. Bakgrunnen er frysetape malt med H2O og glittertouch oppå.









To tags fargelagt med Promakers. Liker de tusjene altså...






Tilslutt så har jeg laget ei CD-mappe med musikk til min kjære, selvfølgelig med en liten scrappehilsen inni:-)

Morsdag

Nå som morsdagen er vel overstått, kan jeg legge ut årets kort og gaver. Mamma fikk kort og Toffifee- eske, og "svigermor" fikk Toffifee-eske. Her har jeg trent og øvd meg med Promaker-tusjene på eskene. Det er artig, og øving gjør vel mester:-)











Gavekort

Jeg fikk en utfordring fra mamma og pappa på å lage gavekort, og ble ganske fornøyd med resultatet. Det var artig:-) Jeg har hentet inspirasjon fra en video på YouTube. Mannen er trykket på glossy papir og fargelagt med H2O.







mandag 2. februar 2009

Noen tags

Enkle å lage, og fine å feste på en gave.







En liten oppsummering av 2009

2009 begynte med å prøve ut litt nye ting. Jeg prøvde meg på noen post-it blokker. Det var artig, men jeg innrømmer at det var ganske hard jobbing å få hull uten bind - it all maskin.. Men jeg fikk det til:-) Jeg tror kanskje jeg må sette bind-it all maskin på ønskelista mi for nye hobbyting. I alle fall om jeg skal lage mange post-it blokker og andre album...







Og her er en after - eight boks til onkel som ble 60 år nylig.
Jeg får mye inspirasjon fra andre rundt på forumene og blogger. Dette er min første eske. Kanskje kommer det flere etterhvert:-)












Velkommen:-)

Her kommer det snart noe av det jeg har laget i det siste. Du får vente i spenning...
Ha en fin dag.